Gusturi Naturale

de David Contant, "cuisinier d'un monde sans frontieres"

Pagini

  • Pagina principala
  • Reteta saptamanii
  • Consultanta culinara si promotii
  • Experienta mea
  • Argument video
  • Cote cuisine
  • David Contant in media
  • Cronica culinara
  • Cote jardin
  • Premii si certificari
  • www.davidcontant.com

luni, 5 noiembrie 2012

Variaţiuni pe tema puiului





Publicat de Unknown la 07:16
Trimiteți prin e-mail Postați pe blog!Trimiteți pe XDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)

Despre mine

Vizualizați profilul meu complet

Arhivă blog

  • ►  2013 (9)
    • ►  martie (1)
    • ►  februarie (2)
    • ►  ianuarie (6)
  • ▼  2012 (22)
    • ►  decembrie (8)
    • ▼  noiembrie (14)
      • Caviar, ce grain de folie…
      • Cine va fi Bucatarul de Aur, in 2012?
      • David Contant, despre bogatia adevarata
      • Menu Cocoş
      • Bucatarie vie pentru toti
      • Indiana Jones in Piata Obor
      • Tonfa contra ciomag
      • Micul Paris
      • Fast Food
      • Un chef francez despre restaurantele bucurestene
      • De unde incepe “Haute Cuisine”?
      • Trufele din Transilvania
      • Variaţiuni pe tema puiului
      • Promoţia Micul Paris în presă: http://www.restogr...
Tema Fereastră de fotografii. Imagini pentru teme create de Synergee. Un produs Blogger.