David Contant in media
























------------------------------------------------------------
Good Food:
David Contant gateste la Carol Parc
 David Contant, unul dintre cei mai buni bucătari din România, pregătește o seară specială la Carol Parc Hotel. „Feast of Truffles” are loc joi, 6 decembrie, iar meniul este creat de chef-ul francez îmbinând elemente de bucătărie românească cu cea franțuzească.
http://www.goodfood.ro/articol/david-contant-gateste-la-carol-parc.html

------------------------------------------------------------
David Contant Presents - Feast of Truffles - At the Carol Parc Hotel
We're delighted to announce the culinary highlight of the season: Feast of Truffles. Presented by David Contant. French by birth and education (Ecole Hoteliere Macon en Saone et Loire) but a global citizen by way of his experience in the culinary arts, Chef David Contant has put his mark on prestigious Michelin-rated restaurants such as Au Rempart in Burgundy, the London Park Tower Casino and Badrutt's Palace in St. Moritz.

http://www.carolparchotel.ro/boutique-life-blog/index.html

------------------------------------------------------------
Agentia de Presa Mondena:
Chef David Contant vine la Carol Parc Hotel pentru evenimentul culinar "Truffle Feast"
David Contant, initiatorul unei noi scoli de Cuisine *gastronomica* romanesti si ambasadorul produselor naturale din tara noastra, vine la Carol Parc Hotel din Bucuresti, ca invitat special al evenimentului culinar Truffle Feast.

http://www.agentiadepresamondena.com/chef-david-contant-carol-parc-hotel-pentru-truffle-feast/


-----------------------------------------------------------------------
Wall Street:
Un restaurant pe saptamana: La haute cuisine contraataca!
Apoi a urmat Heritage, facut cu o investitie enorma, pentru care a fost adus David Contant in Romania, un chef francez care a lucrat toata viata numai in mari restaurante. 

http://www.wall-street.ro/articol/Lifestyle/101341/Un-restaurant-pe-saptamana-La-haute-cuisine-contraataca.html
------------------------------------------------------------------------
Eater Magazine:
David Contant, creatorul bistronomiei
David Contant s-a îndrăgostit iremediabil de peisajele din țara noastră și a decis să rămână aici. În ultimele sale articole promovează produsele tipice românești, produsele ecologice, tradiționale românești.

http://www.eatermagazine.ro/tendinte/testimoniale/articol-david-contant-creatorul-bistronomiei

-----------------------------------------------------------------------

Interviu cu David Contant, 2008


http://horeca.ro/video/interviuri/viewvideo/38/interviuri/david-contant-heritage-2008.html

------------------------------------------------------------
REPORTERII REALITĂŢII: David Contant, chef cuisinier



----------------------------------------------------------


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu