Reteta saptamanii



Somon afumat la rece




















-------------------------------------------------------------------------


Va ofer o reteta foarte potrivita pentru perioada sarbatorilor, in care ne aflam, dar si foarte simpla, dupa cum v-am obisnuit. Necesita mai mult timp de marinare, pentru a ajunge la o carne in stare optima pentru rezultatul dorit, dar va asigur ca merita! Am folosit o marinata si un proces de marinare, obisniute pentru prepararea porcului mistret, pentru a da un gust deosebit. In rest... floare la ureche. Pentru a fi mai explicit, va ofer imaginile din timpul pregatirii.

Coasta de porc de ferma, gatit cu marinada de vanat

Coasta de porc se marineaza 3-4 zile in vin si garnitura aromatica, copusa din: morcov, praz telina, ceapa, usturoi. Se adauga Porcini (ciuperci bureti din padurile romanesti), cele pe care le-am folosit eu, au fost culese din zona Ramnicu Valcea.

Culinary regards, 
David Contant 

Faceti click, pentru vizionarea galeriei: 














 -------------------------------------------------------------

Foie gras

Mon premiere foie gras de Contesti.

  Deueinage


Pochage dans graisse de canard

foie gras reconstitue pres pochage


Presentasion







Un comentariu: