-------------------------------------------------------------------------
Va ofer o reteta foarte potrivita pentru perioada sarbatorilor, in care ne aflam, dar si foarte simpla, dupa cum v-am obisnuit. Necesita mai mult timp de marinare, pentru a ajunge la o carne in stare optima pentru rezultatul dorit, dar va asigur ca merita! Am folosit o marinata si un proces de marinare, obisniute pentru prepararea porcului mistret, pentru a da un gust deosebit. In rest... floare la ureche. Pentru a fi mai explicit, va ofer imaginile din timpul pregatirii.
Coasta de porc de ferma, gatit cu marinada de vanat
Coasta de porc se marineaza 3-4 zile in vin si
garnitura aromatica, copusa din: morcov, praz telina, ceapa, usturoi.
Se adauga Porcini (ciuperci bureti din padurile romanesti), cele pe care le-am folosit eu, au fost culese din zona Ramnicu Valcea.
Culinary regards,
David Contant
Faceti click, pentru vizionarea galeriei:
Faceti click, pentru vizionarea galeriei:
-------------------------------------------------------------
Foie gras
Mon premiere foie gras de Contesti.
Mmm, delicios! Ca de obicei :)
RăspundețiȘtergere